Consulting

 
 

Jeg tilbyder konsulenthjælp til din organisation inden for følgende områder.

Facilitering

Skal du holde en workshop eller en temadag og har brug for en til at facilitere dagen, så kan jeg hjælpe dig. Jeg kan tilbyde facilitering af workshops for grupper hvor du har brug for at kunne fokusere på at deltage fremfor at skulle styre. Min baggrund som mangeårig leder og som coach betyder at jeg rutineret som mødeleder, og kan hjælpe dig med designe en workshop efter dine ønsker.

Analyser og beslutningsgrundlag

Har du brug for hjælp til at få analyseret f.eks et forretningsområde, et muligt potentiale, e.lign, så kan jeg hjælpe dig. Med mange års erfaring at afdække business cases og udarbejdelse af beslutningsgrundlag til direktioner, bestyrelser og politiske udvalg, så har jeg den erfaring og kompetence som kan hjælpe dig på vej.

Strategi og vision

Har du brug for hjælp til en proces som kan hjælpe dig med at blive konkret i forhold til en forretningsstrategi eller blot en proces som kan hjælpe dig med at få lavet en god vision for din afdeling, så kan jeg hjælpe.

Rådgivning om det kommunale marked

Med min baggrund som leder i de danske kommuner har jeg en solid erfaring og viden omkring indkøbs- og beslutningsprocesser. En viden som kan være nyttig for din virksomhed hvis du overvejer at gå ind på det kommunale marked. Jeg tilbyder derfor rådgivning og sparring som kan hjælpe dig på vej.

Sådan kan du hyre mig

Kontakt mig, så laver jeg et tilbud med udgangspunkt i dit behov.

Princippet for mine priser er, at du hyrer en chefkonsulent, men betaler en pris der svarer til en almindelig konsulent.

Vil du vide mere?

Ring gerne til mig på Tlf 6018 3200.

 

Din konsulent

IMG_2527.jpg

Flemming Engstrøm

Jeg har arbejdet med projektledelse, programledelse og forandringsledelse gennem mange år dels som IT-og Digitaliseringschef og dels som selvstændig konsulent.

Jeg har 25 års ledelserfaring, og er vant til at samarbejde med både driftenheder, strategisk ledelse og politisk ledelse.

Du kan se mit CV på linkedin.