Konsulent, rådgiver og coach

 
IMG_2517.jpg
 

Jeg tilbyder konsulentydelser, rådgivningsydelser og coaching på freelancevilkår.

Jeg tilbyder konsulent- og rådgivningsydelser til en absolut konkurrencedygtig pris ud fra princippet om, at I får en seniorkonsulent til en pris svarende til en juniorkonsulent. Det betyder i praksis at jeg er konkurrencedygtig i forhold til konsulentmarkedet, men også i forhold til opgaver hvor I ellers ville have lavet en midlertidig ansættelse.

Jeg tilbyder projektledelse hvis du har brug for en effektiv projektleder i en periode. Jeg har mange års erfaring med ledelse af implementerings- og forandringsprojekter, har fuldstændig check på projektledelsesopgaven, og har den ledelsemæssige erfaring der gør, at jeg kan træde ind i en organisation og gennemføre forandringer.

Jeg tilbyder projektstøtte hvis du har brug for hjælp med at få planlagt og scopet projekter. Men der kan også være hjælp til at rescope projekter som er nødlidende, og være med til at sikre fremdrift.

Jeg tilbyder projektcoaching som er coach- og mentorstøtte til projektledere, programledere og andre som skal gennemføre forandringsprocesser. Jeg kompetenceudvikler din medarbejder samtidig med at jeg sikrer fremdriften i projektet.

Jeg tilbyder coaching til ledere og medarbejdere som i en periode har brug for støtte fra en person som kan løfte dem fagligt og personligt. 

Jeg er associeret konsulent hos Prodata hvilket betyder, at der er mulighed for at købe mine timer over SKI-aftalerne. 

Er du interesseret i at høre mere, så ring til mig på tlf 60183200 eller skriv til flemming@engstroem.dk.


 

Projekt ledelse

Har du brug for en projektleder i en periode? Eller har du brug for hjælp til at få lavet et ordentligt projektgrundlag? Så kan jeg hjælpe dig.

Læs mere om projektledelse og projektstøtte»

Projekt coaching

Projektcoaching er for dig der er projektleder, programleder eller på anden måde leder en udviklings- eller forandringsproces, og som oplever udfordringer med at skabe den nødvendige fremdrift.

Læs mere om projektcoaching »

Consulting

Jeg tilbyder konsulenthjælp til din organisation indenfor en lang række områder. F.eks facilitering, analyser og beslutningsoplæg, strategiprojekter, etc.

Læs mere om consulting»