Sådan bruger du zoom

Til mine sessioner anvender jeg et konferencesystem, der hedder Zoom. Hvis det er første gang du anvender Zoom, så kan du her læse hvordan du bruger det. 

Skærmbillede+2018-07-03+kl.+14.44.09.jpg

Det kan se en smule kompliceret ud, men bare rolig, du kan altid bare ringe til mig på Tlf 6018 3200 hvis det går helt galt. Men fordelen ved at anvende zoom er dels, at vi kan se hinanden, og dels at jeg kan optage samtalen til dig så, så du kan lytte til den igen bagefter. 

Du får tilsendt et specielt link fra mig til din session. Hvis du vil teste hvordan det fungerer,  kan du bruge dette testlink: http://zoom.us/test. Hvis det er første gang du anvender zoom på din PC/Tablet/Smartphone vil du blive bedt om at installere softwaren. Du skal blot følge vejledningen. 

Når programmet starter kommer du ind et skærmbillede hvor du skal vælge om du vil have lyden via computeren eller din telefon. Som standard foreslår den computerens lyd. Hvis du vil anvende din telefon istedet, så klik på fanen "phone call" og følg vejledningen der.

Vil du anvende computerens lyd, så test den venligst først. Det gør du ved at klikke på linket, under den grønne knap, hvor der står "Test computer mic & speakers" 

Skærmbillede+2018-07-03+kl.+14.56.08.jpg

Klik på test Speaker-knappen for at teste om din højttaler fungerer. Er der lyd? Og er niveauet passende? Klik på Test Mic-knappen for at testen din mikrofon. Tal normalt, og læg mærke til om der er udslag på indikatoren der viser lydniveauet. Klik på den samme knap for at afspille en optagelse af det som du lige indtalte. Lyder det normalt? Hvis du er tilfreds med lyden og du kan se dig selv på videobilledet i baggrunden, så er du klar.